Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Josip Lozančić novi direktor regulatornih poslova u TDR-u

Josip Lozančić, jedan od vodećih hrvatskih poreznih stručnjaka preuzima dužnost direktora za regulatorne poslove u TDR-u. Lozančić će u TDR-u predvoditi tim zadužen za regulatornu prilagodbu ambicioznih razvojnih planova British American Tobacca (BAT), u čijem sastavu od listopada prošle godine posluje i TDR.

Kada smo preuzeli TDR, najavili smo snažan rast na temeljima TDR-ova lokalnog znanja i BAT-ova međunarodnog iskustva.  Iskustvo i stručna znanja gospodina Lozančića veliko su pojačanje u našem timu“, istaknuo je generalni direktor Adria klastera BAT-a, Ram Addanki.

U proteklih pet godina Lozančić je obavljao dužnost državnog tajnika, ravnatelja i zamjenika  ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija, u koje je došao iz Adris grupe, gdje je radio do 2011. godine. Na novu dužnost u TDR-u Lozančić stiže s pozicije voditelja fonda osiguranja depozita u Državnoj agenciji za osiguranje depozita i sanaciju banaka.

Ulaskom u sustav velike međunarodne korporacije kakav je BAT, za TDR su se otvorile nove perspektive razvoja, ali i neki novi izazovi. U tome vidim i svoju veliku profesionalnu priliku, ali jednako mi je važno i dati svoj doprinos daljnjem razvoju domaće industrije. Vjerujem da mi se u okviru BAT-a otvaraju nove mogućnosti te da ćemo zajednički ostvariti ambiciozno postavljene ciljeve“, kazao je Josip Lozančić, novi direktor za regulatorne poslove u TDR-u.

Josip Lozančić je po završetku studiranja ekonomije,  poslovnu karijeru započeo  u PIK-u Vinkovci, a od 1992. do 2001. godine zaposlen je u Poreznoj upravi  i kao takav je sudjelovao  u provedbi cjelovite porezne reforme kao pročelnik područnog ureda Vukovar i pomoćnik ravnatelja porezne uprave.  U razdoblju 1994-1997 je istovremeno bio i član prvog županijskog poglavarstva Županije Vukovarsko-Srijemske zadužen za financija.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.