Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

MAD Conference 2

Jeste li spremni postati stručnjak u mobilnom oglašavanju i mobilnom poslovanju? Jer MAD Conference se vraća u Zagreb, i to 12. studenog 2015.

Cilj prošlogodišnje konferencije bio je educirati tržište i potaknuti rast mobilnog oglašavanja. Kad pogledamo kretanje tržišta tijekom protekle godine, možemo slobodno reći: Misija ispunjena!

Ove godine se ide korak dalje. Program je podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu ćemo se fokusirati na tekuća i buduća događanja u mobilnom oglašavanju: trendove, nove formate, mobile marketing mix, optimizacija, itd.

U drugom dijelu ćemo napraviti pomak od „core” tema iz prvog dijela i posjetiteljima konferencije proširiti horizonte ne-standardnim formama oglašavanja, novim mobilnim poslovnim modelima, itd. U svakom slučaju, svime što je mobilno i što može pomoći tvrtkama da unaprijede poslovanje.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.