Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

MAD Conference 2

Jeste li spremni postati stručnjak u mobilnom oglašavanju i mobilnom poslovanju? Jer MAD Conference se vraća u Zagreb, i to 12. studenog 2015.

Cilj prošlogodišnje konferencije bio je educirati tržište i potaknuti rast mobilnog oglašavanja. Kad pogledamo kretanje tržišta tijekom protekle godine, možemo slobodno reći: Misija ispunjena!

Ove godine se ide korak dalje. Program je podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu ćemo se fokusirati na tekuća i buduća događanja u mobilnom oglašavanju: trendove, nove formate, mobile marketing mix, optimizacija, itd.

U drugom dijelu ćemo napraviti pomak od „core” tema iz prvog dijela i posjetiteljima konferencije proširiti horizonte ne-standardnim formama oglašavanja, novim mobilnim poslovnim modelima, itd. U svakom slučaju, svime što je mobilno i što može pomoći tvrtkama da unaprijede poslovanje.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.