Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Arena Centar ima novi koncept vizualne komunikacije

Novi koncept vizualne komunikacije potpisuje ruska modna ilustratorica Nataša Šalošvili

fashionistica

Arena Centar vodeći je shopping centar na zagrebačkom tržištu, a od svog otvaranja 2010. godine profilirao se kao idealna destinacija za shopping i zabavu. Sa 8,7 milijuna posjetitelja u protekloj godini i 25 novih trgovina nastavlja biti omiljeni centar Zagrepčana  ali i preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brandova na tržište.

Arena Centar je od veljače 2015. godine započeo  suradnju s kreativnom agencijom Imago na području integrirane marketinške komunikacije. Novi koncept vizualne komunikacije Arena Centra, temeljen na ilustraciji/-ama kao osnovnom elementu, a koje autorski potpisuje ruska modna ilustratorica Nataša  Šalošvili, bit će predstavljen u marketinškoj kampanji u veljači i ožujku ove godine.

fashionistica.jpg

Agencija Imago je već drugu godinu za redom proglašena agencijom godine na najvećem nacionalnom festivalu kreativnog oglašavanja Ideja X, a vlasnik je i nagrade Effie Grand Prix za najučinkovitiju marketinšku kampanju u prošloj godini, pa je ovakva suradnja bila logičan izbor.

Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra, vrlo je zadovoljna novom suradnjom i tim je povodom rekla: „Rezultat suradnje s Imagom i Natašom  Šalošvili je „drugačija“ kampanja, kampanja koja je napravila odmak od trenutnih rješenja na domaćem tržištu. Koncepti su testirani na našim ciljanim skupinama i povratne informacije su odlične, što nas posebno veseli“.

Igor Mladinović, kreativni direktor agencije Imago i Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra

Igor Mladinović, kreativni direktor agencije Imago i Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.