Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Predstavljen plan Studentskog kampusa Borongaj [VIDEO]

”U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt”, poručio je ministar gradskim zastupnicima.

''U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt", poručio je ministar gradskim zastupnicima.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš predstavio je urbanistički plan uređenja Studentskog kampusa Borongaj gradskim zastupnicima.

“‘Projekt je u skladu s najmodernijim svjetskim standardima” rekao je u uvodu Bjeliš, dodavši kako je ”to za Zagreb ogroman izazov i važno nam je da više ne gubimo vrijeme”.

Uz rektora, plan je predstavio i prorektor za prostorni razvoj i međuinstitucijsku suradnju Sveučilišta u Zagrebu Bojan Baletić.

[infopunkt 4885 5]

”Projekt Sveučilišnog kampusa Borongaj toliko je kompleksan da ga Sveučilište ne može samo realizirati”, naglasio je Baletić.

[infopunkt 4885 7]

Predstavljanju su nazočili i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić. Ministar Jovanović smatra kako se u Hrvatskoj ne ulaže dovoljno u znanost, dijelom i zato što nedostaje novca.

[infopunkt 4885 3]

”U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt”, poručio je ministar gradskim zastupnicima.

[infopunkt 4885 4]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.