Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Predstavljen plan Studentskog kampusa Borongaj [VIDEO]

”U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt”, poručio je ministar gradskim zastupnicima.

''U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt", poručio je ministar gradskim zastupnicima.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš predstavio je urbanistički plan uređenja Studentskog kampusa Borongaj gradskim zastupnicima.

“‘Projekt je u skladu s najmodernijim svjetskim standardima” rekao je u uvodu Bjeliš, dodavši kako je ”to za Zagreb ogroman izazov i važno nam je da više ne gubimo vrijeme”.

Uz rektora, plan je predstavio i prorektor za prostorni razvoj i međuinstitucijsku suradnju Sveučilišta u Zagrebu Bojan Baletić.

[infopunkt 4885 5]

”Projekt Sveučilišnog kampusa Borongaj toliko je kompleksan da ga Sveučilište ne može samo realizirati”, naglasio je Baletić.

[infopunkt 4885 7]

Predstavljanju su nazočili i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić. Ministar Jovanović smatra kako se u Hrvatskoj ne ulaže dovoljno u znanost, dijelom i zato što nedostaje novca.

[infopunkt 4885 3]

”U strukturnim fondovima Europske unije imamo sredstva za ulaganje u znanost. Zato vas molim da podržite ovaj projekt”, poručio je ministar gradskim zastupnicima.

[infopunkt 4885 4]

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Novosti

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović ocijenio je danas kako je neprimjereno da ministri voze automobile od 647.000 kuna, zauzeo se za nabavu...

Novosti

Polazi i zadnji vlak za europska sredstva te je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte, istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a.

Novosti

"To su sve neistine koje iznosi stranka koja je na optuženičkoj klupi jer je rastočila Hrvatsku", rekao je Jovanović i dodao, "Hrvatska je opljačkana...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.