Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Unaprijedite svoj CV

MojPosao portal u tjednu od 14. do 19. travnja stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima…

MojPosao portal u tjednu od 14. do 19. travnja stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima, a posebno onima koji su u ovim izazovnim vremenima najviše osjetili situaciju na tržištu rada, onima u Turizmu i Transportu, ali i svima drugima, kako bi unaprijedili svoje profile na našem portalu i time postali konkurentniji na tržištu rada.
Vaš profil je prva stvar koju poslodavac „vidi“ prije nego započne komunikaciju s vama!

Poslodavci svakodnevno pristupaju Bazi vidljivih profila posloprimaca i uvijek postoji mogućnost da, dok vi tražite posao, posao pronađe vas! Zbog toga je bitno da vaš profil bude ispravno popunjen, točan i precizan kako bi vas poslodavac zamijetio i kontaktirao.

Sve postojeće informacije u vašem profilu uvijek valja dodatno osvježiti. Neovisno o tome jeste li stekli novo radno iskustvo, odradili dodatnu edukaciju ili razvili neku novu, vrijednu vještinu, svaku promjenu u našoj karijeri je potrebno zabilježiti. Naime, ponekad i ‘sitnica’ u vašem profilu može biti od presudne važnosti i uvjeriti poslodavca da ste upravo vi idealan kandidat za slobodno radno mjesto.

Stoga, javite nam se od 14. do 19. travnja i otkrijte na koji način možete popuniti vaš MojPosao profil, označiti kategorije poslova koje vas zanimaju, navesti kompetencije koje posjedujete i kako temeljem svog profila možete konkurirati za poslove po vašoj mjeri.

Šaljite nam svoje mailove s upitima na [email protected], s naznakom „Revizija MP profila“. U mailu dostavite i svoj CV kako bismo vas bolje usmjerili, a mi ćemo vam u roku od 5 radnih dana poslati upute kako ispraviti, dodati ili poboljšati sve ono što je potrebno.

Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju te nam se slobodno obratite na mail [email protected] ili broj telefona 01 606 5283 .

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Postoje neke stvari koje možda radite, a niti ne znate da time odbijate moguće poslodavce.

Ljudski resursi

Različiti su razlozi zbog kojih smo proveli neko vrijeme bez posla.

Financije

Ispitanici koji ne vjeruju da će dobiti 'blagdansku' nagradu, kao razlog njenog izostanka navode politiku tvrtke (60%) i loše poslovne rezultate (31%), 10% ispitanika navode neke...

Ljudski resursi

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.